ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

 

….ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ. ΟΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑ. Ή ΕΠΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ! ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΟΤΙ Ο ΡΑΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ (ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ.

ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Ή ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ. ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗΛΙΑΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 10 ΔΕΚΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ. ΟΙ ΒΙΚΙΝΓΚΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΠΟΥ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ Ή ΕΝΑ ΠΕΤΡΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΒΑΣΗΛΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΗΛΙΟΝ ΜΙΛΑΝΕ. ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ. ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ:
«ΜΕΓΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΒΑΣΗΛΕΑ ΜΗΝΩΑ ΕΚΛΕΚΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ»
ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. Ο ΜΗΝΩΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Ο ΜΗΝΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ;


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΣΕΛ. 18-19


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια